Afscheid nemen op Jonkerbos

Op Jonkerbos kan de familie tijdens de opbaring afscheid nemen van de overledene en kunt u belangstellenden de gelegenheid geven om de laatste eer te komen bewijzen.

Een persoonlijk afscheid

Herinneringen aan een waardig afscheid zijn blijvend. Voor, tijdens en na een afscheid is daarom bijna alles mogelijk. Livemuziek, bepaalde rituelen of audiovisuele presentaties. Uw uitvaartverzorger en onze medewerkers van Advies & Zorg denken graag met u mee en nemen zorgen uit handen. Zo neemt u waardig afscheid op persoonlijke wijze.

Afscheidskamer

Een plek vol inspiratie​

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die Jonkerbos u te bieden heeft om het afscheid van uw dierbare precies zo vorm te geven als u wenst. Laat u digitaal inspireren of bezoek ons voor een rondleiding.

Gedenkmonument

In ons gedenkpark vindt u een fraai aangelegde urnentuin. Onverharde paden slingeren hier langs weelderige beplanting. Hier kunnen urnenmonumenten in de vorm van bijvoorbeeld een tulp worden geplaatst, op een zuil of direct op de grond. De verschillende kleuren en vormen maken elk gedenkteken uniek. Onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden.

Beplanting

Op Jonkerbos doen de natuur en de seizoenen al sinds jaar en dag hun werk. Met een groen en weelderig aanzicht als resultaat. Ook veel urnengraven zijn natuurlijk beplant, met zowel vaste als seizoensplanten. U bent vrij een plek in te richten naar eigen wens.

Jonkerbos biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Jonkerbos kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Jonkerbos biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.

Bestel ons naslagwerk​

Vraag onze brochure aan en lees meer over de locatie, geschiedenis en mogelijkheden van afscheid nemen en cremeren bij Jonkerbos.