jonkerbos-rouwcentrum-crematorium-raam-dudok-zaal

Na het afscheid

In de dagen en jaren na een afscheid biedt Jonkerbos u meerdere mogelijkheden om de plek van uw dierbare in te richten en te onderhouden volgens uw eigen wensen. Ook kunt u betrokken blijven bij Jonkerbos en aanwezig zijn tijdens bijeenkomsten en andere bijzondere evenementen.

jonkerbos-rouwcentrum-crematorium-boetiek

Een persoonlijke herinnering

Na de crematie wordt de as een maand door ons bewaard, dat is wettelijk zo vastgelegd. In deze periode heeft u de tijd om na te denken over de bestemming van de as. Laat u inspireren in onze uitgebreide online gedenkboetiek of maak een afspraak met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Gedenkmonument

Een persoonlijk monument vormt een blijvende herinnering aan een dierbare. In het gedenkpark zijn uiteenlopende ontwerpen te vinden, waaronder de Jonkerbos-urn van keramiek in de vorm van een lage gesloten tulp; handgemaakt en dus uniek.

jonkerbos-rouwcentrum-crematorium-doorzicht-raam

Een kleurrijke plek

Op Jonkerbos doen de natuur en de seizoenen al vele jaren hun werk. U bent vrij een plek zelf in te richten.

Een blijvende herinnering

Rouwcentrum & Crematorium Jonkerbos biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer.

Betrokken bij Jonkerbos

Regelmatig worden bijeenkomsten, bijzondere evenementen en herdenkingen georganiseerd. Iedereen is daar welkom. Uiteraard zijn nabestaanden het hele jaar door zeven dagen per week welkom om hun dierbaren te herdenken.

Bekijk ook:

De dag van het afscheid

Voor de dag van het afscheid zijn er vele mogelijkheden voor de ontvangst van de naaste familie en hun gasten.

Voor het afscheid

Bij een overlijden komt in korte tijd veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, muziek en de invulling van een afscheid en crematie.