Naar huis

Bij het verlies van een dierbare staan de nabestaanden opeens voor veel keuzes. Soms is het lastig om in korte tijd zoveel beslissingen te nemen. Wij begrijpen dat en denken met u mee. Voor iedere wens is hier ruimte. Tijdens een rondleiding vertellen onze medewerkers u graag meer over alle mogelijkheden rondom het afscheid op Jonkerbos. Wij adviseren u graag.

Na de crematie bewaren we de as van een dierbare 30 dagen. Deze periode is wettelijk zo bepaald. Hierna kan aan de as een mooie laatste bestemming gegeven worden. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Dan staan onze medewerkers voor u klaar.

Laat u inspireren

Onze medewerkers helpen u graag bij een keuze in materiaal, vorm en stijl. Een wandeling over het park leidt vaak al tot veel ideeën. Ook in onze gedenkboetiek vindt u tientallen monumenten ter inspiratie.

Gedenkboetiek​

De as van een dierbare kan bewaard worden in een urn, sieraad of beeldje. Zo blijft een geliefde heel dichtbij. Laat u inspireren in onze uitgebreide gedenkboetiek en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Bekijk ook andere mogelijkheden na crematie:

Columbaria

Meerdere unieke urnenmuren binnen of buiten waarin de urn van een dierbare kan worden bijgezet.

Urnentuin

In ons gedenkpark vindt u ook een mooi aangelegde urnentuin.

Verstrooien

Verstrooi de as van een dierbare uit op een van de strooivelden of kies om dit per schip op zee te doen.

Jonkerbos biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Jonkerbos kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Jonkerbos biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.