Urnentuin

In ons gedenkpark vindt u ook een mooi aangelegde urnentuin. Onverharde paden slingeren hier langs weelderige beplanting; het biedt een prachtige laatste rustplaats.

Hier kunnen urnenmonumenten worden geplaatst. Er zijn onder meer keramieken urnen, zoals de Jonkerbos-urn in de vorm van een lage gesloten tulp, handgemaakt en dus uniek. De verschillende kleuren en vormen maken elk gedenkteken uniek. Op de urn kan een naamplaat bevestigd worden.

Laat u inspireren

Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze. Een wandeling over het park leidt vaak al tot veel ideeën. Ook in onze gedenkboetiek vindt u tientallen monumenten ter inspiratie.

Vlindermonument

Voor wie als ouder de verdrietige plicht heeft de as van een ongeboren kindje een laatste plaats te geven, is er op Jonkerbos een uniek vlindermonument. Rondom deze ‘rots’ kunnen ouders de as van hun ongeboren kindje (laten) verstrooien. Als tastbare herinnering kunnen de ouders op de rots een vlinder plaatsen.

Bekijk ook andere mogelijkheden na crematie:

Columbaria

Meerdere unieke urnenmuren binnen of buiten waarin de urn van een dierbare kan worden bijgezet.

Verstrooien

Verstrooi de as van een dierbare uit op een van de strooivelden of kies om dit per schip op zee te doen.

Naar huis

De as van een dierbare kan bewaard worden in een urn, sieraad of beeldje. Zo blijft een geliefde heel dichtbij.

Jonkerbos biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Jonkerbos kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Jonkerbos biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.