Columbaria

Jonkerbos heeft verschillende columbaria met elk een eigen sfeer. Zo is er het overdekte Columbarium Frans van Overbeek. Maar ook het kunstzinnige, speciaal voor Jonkerbos ontworpen Mozaïek Columbarium. U kunt eveneens kiezen voor één van de drie Carrousel Columbaria, waarbij in elke carrousel handgemaakte urnen in een andere kleur kunnen worden bijgezet.

Laat u inspireren

Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze. Een wandeling over het park leidt vaak al tot veel ideeën. Ook in onze gedenkboetiek vindt u tientallen monumenten ter inspiratie.

Bekijk ook andere mogelijkheden na crematie:

Urnentuin

In ons gedenkpark vindt u ook een mooi aangelegde urnentuin.

Verstrooien

Verstrooi de as van een dierbare uit op een van de strooivelden of kies om dit per schip op zee te doen.

Naar huis

De as van een dierbare kan bewaard worden in een urn, sieraad of beeldje. Zo blijft een geliefde heel dichtbij.

Jonkerbos biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Jonkerbos kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Jonkerbos biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.