De Boszaal

De grootste aula op Jonkerbos is de Boszaal, met circa 135 zitplaatsen. Hier neemt u afscheid met uitzicht op de fraaie binnentuin.

Tijdens of aan het einde van de plechtigheid kan de kist dalen. Uiteraard kan deze ook blijven staan, zodat de aanwezigen langs de overledene kunnen lopen voor een laatste groet of afscheid. Bij de Boszaal is een aparte familiekamer voor een intiem moment met de directe familie voorafgaand aan de plechtigheid.

Meer weten

Heeft u een vraag over de Boszaal of wilt u een rondleiding over Jonkerbos? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Andere mogelijkheden voor de uitvaartplechtigheid:

De Jonkerzaal

Ruimte voor een ceremonie in intieme sfeer.

Jonkerbos biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij Jonkerbos kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

Jonkerbos biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.