Uitvaart online bijwonen

Crematorium Jonkerbos is voortdurend bezig met het optimaliseren van haar dienstverlening. Beide aula’s beschikken daarom over een hoogwaardig camerasysteem.
Datum: 15 juni 2022

Crematorium Jonkerbos is voortdurend bezig met het optimaliseren van haar dienstverlening. Beide aula’s beschikken daarom over een hoogwaardig camerasysteem. Hierdoor is het mogelijk de plechtigheid live via internet bij te wonen. De opnames (ook het bekijken van de opnames) zijn volledig kosteloos.

In zowel de Boszaal als de Jonkerzaal is een hoogwaardige camera geplaatst die van achter uit de aula beelden registreert. De registratie is direct via de website beschikbaar. Deze dienstverlening kan van grote waarde zijn. Indien men bij de plechtigheid niet aanwezig kan zijn, is het mogelijk deze via het internet toch live bij te wonen. Ook kunt u de registratie tot dertig dagen na de plechtigheid terugkijken. Na dertig dagen wordt de registratie gewist.

Wilt u een blijvende herinnering? Dan kunt u online een opname op dvd of usb bestellen. Daarvoor worden wel kosten in rekening gebracht.