Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

Een leuke, afwisselende functie met mogelijkheden! Die hebben wij beschikbaar in ons fijne nieuwe HR team. We zijn namelijk op zoek naar een allround HR Adviseur die het leuk vindt om met ons mee te bouwen.

Over ons

Onze organisatie is in een korte tijd gegroeid. Met de leidinggevenden zijn we aan de slag om te werken aan 1 organisatie, de Facultatieve. Vanuit jouw rol als allround HR adviseur draag je daar op velerlei manieren je steentje aan bij. Je komt werken in een organisatie die draait om hospitality & beleving. Er werken medewerkers met passie voor het vak, geen dag is hetzelfde en we kunnen het maar 1 keer doen en dat moet goed. Wij als HR spelen hier een cruciale rol in.

Het team

Je komt werken in een klein, maar fijn HR team met veel ambities. Elke collega binnen ons team heeft zijn of haar eigen kracht en zo vullen wij elkaar aan in ons werk. Onze focus ligt op het verder professionaliseren van de HR-afdeling. We willen onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen, waarbij wij gaan voor een uitstekende klantbeleving van onze ‘interne klanten’. Om dat te bereiken heb je nauw contact met de leidinggevenden en ga je af en toe op locatiebezoek.

Wat ga je doen?

Met elkaar zijn we bezig om de basis administratie en processen op orde te brengen, dat doen we o.a. met de implementatie van een nieuw personeelssysteem: Nmbrs. De Facultatieve wil een moderne werkgever zijn waar werkplezier, ambities en resultaten hand in hand gaan. Met ons HR beleid & arbeidsvoorwaarden willen we daarop aansluiten. Jij bent de sparringpartner voor de locatiemanagers op HR thema’s zoals: duurzame inzetbaarheid, casuïstiek, werving & selectie, strategische personeelsplanningen & persoonlijke ontwikkelings-/ opleidingsvraagstukken. Je zet de locatiemanagers in hun kracht, bent data gedreven en zorgt voor volledige juiste personeelsdossiers. Je kent de wet & regelgeving en zorgt ervoor dat we hier in ons beleid altijd op aansluiten. Je signaleer en komt met ideeën en verbetervoorstellen, zodat ons HR beleid blijft aansluiten bij de wensen en ambities van de organisatie.

Wat je nodig hebt

Wat je krijgt

Solliciteer en maak het verschil!

We nodigen je graag uit om te solliciteren met jouw CV en motivatie via onderstaande button:

Vragen?

Wil je meer weten? Mail dan met Martine van ‘t Veld (Interim HR manager) via martine.veld@facultatieve.com.