Na de plechtigheid komt een moment van rust en samenzijn. Dit doet men in de diverse horeca ruimtes van het crematorium. Hier is ruimte om na te praten en samen te zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Als horecamedewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor dit moment waarbij alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Wij verzorgen het sluitstuk na een plechtigheid en bieden onze gasten een prettige ontspannen omgeving waarbij onze rol aanwezig en toch op de achtergrond is.
Je verzorgt samen met je collega’s de catering in het restaurant en in onze nieuwe Tuinkamer. Dit kan variëren van een high-tea buffet tot een koffie- of broodtafel. Ook een goed glas wijn met een warm of koud bittergarnituur behoort tot de mogelijkheden. Zowel het bereiden van consumpties, serveren alsmede het afruimen behoren tot je takenpakket evenals het schoonhouden van de diverse ruimten.
Jij kunt het verschil maken!
Wat je nodig hebt
-
MBO werk- en denkniveau en veel mensenkennis.
-
Enkele jaren ervaring in de horeca en bij voorkeur ook ervaring met grotere gezelschappen.
-
Flexibel, stressbestendig, enthousiast, gastgericht en ontspannen in omgang.
-
Tevens heb je de skills om vooruit te plannen en kun je goed werken onder druk.
-
Kennis van wetgeving/HACCP etc. is een pré.
-
Bereid om ook op zaterdag te werken.
Wat je krijgt
-
Oprechte waardering en afwisseling: geen dag is hetzelfde.
-
Een team van collega’s dat het verschil voor anderen wil maken.
-
Reiskostenvergoeding en 27,5 vakantiedagen.
-
Salarisindicatie volgens cao uitvaartbranche: min. € 2.432,- en max. € 3.031,- bruto per maand o.b.v. fulltime.
-
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en trainingen.
Solliciteer en maak het verschil!
We nodigen je graag uit om te solliciteren met jouw CV en motivatie via onderstaande button:
Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Fons Bergman (directeur) of Nicole Metz (horeca-manager) via 038 – 4548948.